De laatste tijd hebben we veel te weinig berichtjes geplaatst op onze website, want wij hebben het druk, druk, druk… Maar dat is natuurlijk een goed teken!

Op dit moment zijn we o.a. bezig met het ontwerpen van een nieuwe huisstijl voor een horecagelegenheid in Breda, die we geheel willen doorvoeren in het interieur. Het blijft voor ons een uitdaging om dit op zo duurzaam mogelijke wijze te doen. Daarbij letten we op de materialen die we toepassen in onze maatwerkontwerpen en struinen we voor de styling ook de tweedehandsmarkt af op zoek naar leuke items, waaraan we natuurlijk onze eigen draai proberen te geven.

Op het moodboard hierboven zie je dat de kleur rood als stevige accentkleur is gekozen voor het interieur – voor ons niets geks, maar voor de opdrachtgevers best even wennen…  Daarnaast komt het kruis (uit het wapen van Breda) ook terug in de huisstijl en het interieur. Aan ons de taak om dit moodboard te vertalen naar een aantrekkelijk en betaalbaar interieurontwerp.

We hopen natuurlijk dat alle plannen die we hebben op korte termijn gerealiseerd kunnen worden en dat we het eindresultaat snel kunnen laten zien op onze website. We houden jullie op de hoogte!

Posted by:interior for tomorrow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.