missie.

Onze passie is design, ruimte- en interieurvormgeving. Onze ondernemingswaarde richt zich op een duurzame & circulaire leefomgeving. Het milieuvraagstuk vormt voor ons een bron van inspiratie met betrekking tot het ontwerpen en vernieuwen van ons vakgebied, de interieurvormgeving. Wij vinden het belangrijk – interior for tomorrow missie –  dat onze branche anders leert ontwerpen, produceren en inkopen om uiteindelijk te komen tot een circulaire, bio-based industrie & economie.

Op die manier proberen wij ons steentje bij te dragen, zodat de volgende generatie ook van deze mooie wereld kan genieten.

Wil je in het algemeen meer weten over de circulaire economie en circulair ondernemen, klik dan hier.

werkwijze.

Een interieuradvies- of ontwerptraject start altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zal duidelijk worden wat we voor elkaar kunnen betekenen. Op basis van dit gesprek kan een offerte op maat worden uitgewerkt. Na goedkeuring van de offerte gaat interior for tomorrow aan de slag. De werkzaamheden verschillen per opdracht en per trajectfase.

Als eerste stap wordt voor uw project een ruimteconcept en -ontwerp ontwikkeld, gebaseerd op een programma van eisen en onderzoek. Wij stellen onszelf de vraag: “Hoe kunnen wij een ruimte en het interieur zo ontwerpen dat het dagelijks leven thuis of op de werkplek leuker, aangenamer en functioneler wordt?”

Naast de ruimte zelf zijn natuurlijk de gebruikers | bewoners en hun activiteiten een belangrijk uitgangspunt om tot een ontwerp te komen. Alle werkzaamheden gebeuren daarom in nauw overleg met de opdrachtgever. Door de intensieve samenwerking zal het eindresultaat altijd passend zijn en geheel aansluiten bij de eerder vastgestelde eisen en wensen.

interior for tomorrow

Daarnaast vinden wij het belangrijk om voor elk project binnen het concept een uniek element te ontwerpen. Elk ruimtelijk vraagstuk benaderen wij zowel functioneel als conceptueel.

Functioneel. Wie is de gebruiker, hoe wordt de ruimte en plattegrond optimaal gebruikt met welke indeling?
Conceptueel. Welke sfeer heeft de ruimte nodig, hoe dient de ruimtestyling met de gebruiker te communiceren en welke interieurelementen passen daarbij?
Het concept en het ruimtelijk ontwerp geven samen een goed beeld van de gewenste sfeer, indeling en ruimtestyling.

Projectmanagement. Wij kunnen er uiteraard ook voor zorgen dat het goedgekeurde ruimtelijk concept en ontwerp – binnen het door u gestelde tijdtraject – ten uitvoer worden gebracht. Wij zoeken voor u de juiste vakmensen die uw interieurwensen op maat kunnen realiseren.

Bovendien kunnen wij de volgende diensten voor u verzorgen:
+ inkoop van interieurelementen, meubels en accessoires op basis van een goedgekeurde shoppinglist
+ uitvoering van de ruimtestyling
+ begeleiding tijdens de realisatie van maatwerk interieurelementen

interior for tomorrow streeft in haar ontwerpen naar een circulaire aanpak. Dat betekent dat wij waarde hechten aan hergebruik van materialen en aan het toepassen van materialen en meubels die hernieuwbaar en van natuurlijke oorsprong of biobased zijn.

algemene voorwaarden interior for tomorrow

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren